Tarot Sayıları

ACE (BİR)
Bir numara bir başlangıcı belirtir. As, tohumun ekildiğini ve bir şeyin filizlenmeye başladığını gösterir, ancak nasıl gelişeceğini henüz bilmiyor olabilirsiniz. Aslar potansiyellerle doludur - zaman olasılıklarla doludur ve bir şeyi başlatma seçeneğiniz vardır. Okumanızda bir as göründüğünde, bir başlangıç ​​noktasında olduğunuzu söyler; size yeni bir fırsat sunuluyor. Takip etmek size kalmıştır - otomatik olarak gerçekleşmeyecektir.
As çizmek yalnız olmayı gösterebilir. Bazen yeni bir fikri, projeyi veya deneyimi halka açmadan önce beslemek için yalnızlığa ihtiyaç duyarsınız. Aslar ayrıca hedefinize doğru ilerlerken odaklanma, konsantre enerji ve amacın netliğini gösterebilir.

İKİ
İki numara, başka bir kişiyle, manevi bir varlıkla veya kendinizin iki parçasıyla bir birlik veya ortaklığı tasvir ediyor. Bir okumada iki kişi çıktığında, bu bir tür ittifak kurduğunuz veya yapmak istediğiniz anlamına gelebilir. İki aynı zamanda “dengeyi; hayatınızdaki kutupları dengelediğinizi veya bir dengesizliği düzeltmeniz gerektiğini gösterebilir.
İki numara ası takip ettiğinden, aynı zamanda asla başladığınız şeyde gelişme önerebilir. Bu, çabalarınızı genişletmek, dengelemek veya parçalamak anlamına gelebilir. Belki birisiyle güçlerinizi birleştirmek hedefinize ulaşmanıza yardımcı olabilir. "denge; hayatınızdaki kutupları dengelediğinizi veya bir dengesizliği düzeltmeniz gerektiğini gösterebilir.

ÜÇ
Üç, kendini ifade etme ve iletişimin sayısıdır; genişlemeyi, iyimserliği ve gelişmeyi temsil eder. Asla ektiğiniz tohum - bir proje, fikir, ilişki ya da hareket tarzı - şimdi şekillenmeye başlar. Bir okumada üç tane çizdiğinizde, açtığınızı, kendi küçük çemberinizin ötesine geçtiğinizi ve ufkunuzu genişlettiğinizi gösterir.
Fikirden Gerçeğe
Üç boyutlu bir dünyada yaşıyoruz ve tarotta üçler, kendini ifade etmeyi ve fikirleri gerçeğe dönüştürmeyi temsil ediyor. Büyü çalışmasında, cadılar bazen bir büyüyü mühürlemek ve fiziksel tezahürünü yönlendirmek için bir onaylama, büyülü sözü tekrarlar veya üç kez hareket ederler.
Ancak bazen, üç numaranın temsil ettiği büyüme veya gelişme çok hızlı gerçekleşir. Kendinizi çok zayıflatabilir veya kaynaklarınızı azami seviyeye çıkarabilirsiniz. Genel olarak, üç nokta çizmek, ne yaptığınıza dikkat ettiğiniz sürece, mutlu hissettiğiniz ve fayda sağladığınız keyifli bir dönem olduğunu gösterir.


DÖRT
Dört rakamı temeli, istikrarı ve güvenliği temsil eder. Bir okumada bir dörtlü göründüğünde, öz disiplin, çalışma ve hizmetin yanı sıra kök salma ve kendinizi yerleştirme zamanını da gösterebilir. Organizasyon ve pragmatizm artık önemlidir. Bir durumun iyi sonuçlanmasını istiyorsanız, netliğe de ihtiyacınız var.
Eğer olmak istediğiniz bir yerdeyseniz (bir ev, iş veya ilişki), dörtlü, kendinizi dengede tutmaya odaklanmanızı tavsiye ediyor. "Mevcut durumunuzdan memnun değilseniz, şimdi yapıcı değişiklikler yapmak için planlama ve çalışma zamanıdır. Hayat artık işe yarıyor ve oyun yok gibi görünebilir, ancak hedefleriniz netse, işi yapmak sizin için sorun olmaz. Dördün  mesajı işleri yavaş ve istikrarlı bir şekilde almaktır; Hayallerinizi gerçekleştirmeye çabalarken sabırlı olun.


BEŞ
Beş, özgürlük, değişim, istikrarsızlık ve merakın sayısıdır. Bir okumada, beşler heyecan, macera, hareket ve önündeki zorlukları gösterir, ancak bir roller coaster yolculuğuna çıkabilirsiniz! Bazen değişiklikler çok hızlı gerçekleşiyor ve strese ve endişeye neden oluyor. Beş'in enerjisi, özellikle sessiz ve hassas bir kişiyseniz, başa çıkmak için çok fazla olabilir. İlerlemek yerine biraz perspektif edinmeniz ve içerdiği riskleri göz önünde bulundurmanız gerekebilir. Önemli bir karar vermeden önce "beş tane alın.


ALTI
Altı, şefkat, şefkat ve topluluğun sayısıdır. Fırtınadan sonra, günlük ihtiyaçlara, dinlenmeye ve yakın çevrenizde uyum sağlama eğiliminde olduğunuz bir sakinlik dönemini ifade eder. Bir okumada altı kişi göründüğünde, durma, nefes alma ve çabalarınızın karşılığını alma zamanıdır. Belirli bir aktivite veya stres döneminden sonra, sonunda biraz rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. Yanlış anlamalar artık uyumlu bir şekilde çözülebilir. Altının titreşimi kooperatiftir, bu nedenle başkalarıyla çalışmayı veya bir tür hizmet sağlamayı temsil edebilir - sadece kendi ihtiyaçlarınıza da dikkat etmeyi unutmayın.
Süleyman Mührü
Altı köşeli yıldız veya Seal of Solomon, dişil ve eril enerjilerin bütünleşmesini tasvir ettiği için uyumu sembolize eder. Simyada, yukarı doğru 

YEDİ
Yedi rakamı iç yaşamı, yalnızlığı ve ruh arayışını sembolize ediyor. Yediler bir okumada göründüğünde, hayatın anlamını, size ne olduğunu ve neden olduğunu keşfetmek için içe dönme zamanını belirtirler. Cevapları psikolojik veya manevi düzeyde arıyor olabilirsiniz.
Belki de yalnız kalmaya, gündelik hayatın meşguliyetinden uzaklaşmaya, kendi gerçek yolunu bulmaya ihtiyaç duyuyorsun. Spiritüel veya metafizik konular şimdi ilginizi çekebilir. Öncelikleriniz başka bir yerde olduğu için, kendinizi maddi veya mali bir girişime adamak veya bu işe adamak için iyi bir zaman değil. Bazı durumlarda, yedi tane çizmek, yalnız çok fazla zaman geçirdiğiniz ve daha fazla sosyalleşmeniz gerektiği anlamına gelebilir.

"SEKİZ
Sekiz, bolluğu, maddi refahı ve dünyevi gücü temsil eder. Liderlik ve otorite sayısıdır. Tarot okumasında sekiz, maddi başarı için organizasyon ve yönetim becerilerine sahip olduğunuzu ya da tersine onları geliştirmeniz gerektiğini söylüyor. Görünüşü, mali veya dünyevi işlerinizi düzene sokmanın zamanının geldiğini gösteriyor.
Sekizin titreşimi, hayatın her alanında onur, saygı, ödüller, halkın takdiri ve bolluk ile bağlantılıdır. Bir sekiz çizdiğinizde, bu faydaları elde etme potansiyeli oradadır, ancak zirveye çıkmak için samimiyet ve adanmışlığa ihtiyacınız vardır. Bazen bir sekiz para ya da mülk konusunda dikkatli olmanız konusunda sizi uyarır ya da bolluk ya da onun yokluğuyla ilgili sorunlarınıza dikkat çeker.

DOKUZ
Dokuz rakamı insancıllığı, merhameti ve hoşgörüyü temsil ediyor. Aynı zamanda deneyim yoluyla bilgelik kazanmayı da ifade eder. Dokuz çizmek, kendinizi başkalarına yardım etmeye veya değerli bir amaca adadığınızı gösterir. Buradaki zorluk, bu süreçte kendi iyiliğinizi feda etmemektir. Dokuzun titreşimi büyük resmi görmenizi sağlar — kendinizden özgürce verebilirsiniz çünkü kendi içinizde tamamlanmış hissedersiniz.
Dokuz, son tek basamaklı sayı olduğu için bir döngünün sonunu temsil eder. Yarım kalmış işleri halletmenin zamanı geldi. Çoğu durumda dokuzlar, uzun ve zorlu bir tırmanıştan sonra zirveye ulaşmanın getirdiği tatmin, tamamlanma ve tatmin duygusunu tasvir eder. Dolayısıyla dokuz, maddi ve manevi alan arasındaki köprüyü sembolize ediyor. 

ON
On, hem bitişi hem de başlangıcı, tamamlanmış döngüden yeni bir döngüye geçiş noktasını temsil eder. Bir okumada onlarca kişi göründüğünde, üzerinde çalıştığınız ya da dahil olduğunuz her şey bitmiştir - bundan kurtulma olasılığınız olan her şeyi almış olursunuz ve artık ilerlemenin zamanı gelmiştir. Zor bir dönemden geçiyorsanız bu iyi bir haber. Aynı zamanda bir onaylama işlevi görür: Yapmak istediğinizi yaptınız.
Son zamanlarda durgunluk yaşıyorsanız, on çizmek size kendinize meydan okumanızı ve daha yüksek bir seviyeye ulaşmanızı söyler. Herhangi bir geçiş döneminde olduğu gibi, yeni bir döngüye girme konusunda rahatsızlık veya endişe yaşayabilirsiniz. "Çitin üzerinde oturduğunuzu hissetseniz bile," tereddüt edenin kaybolduğunu "bilirsiniz. Okumadaki onluk bir karar verilmesi gerektiğini söylüyor.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli