Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli
Bir noktada, hepimiz acil bir çözüm bulamadığımız ikilemler yaşarız. Problem çözme içgüdülerimizden faydasız olarak yararlandığımız için, zihin genellikle böyle zamanlarda analitik aşırı hızlanmaya girer. Sonunda, zihin, konu üzerinde o kadar çok "gürültü" yaratabilir ki, bırakın bize manevi düzlemden ulaşabileceğimiz sezgisel fikirlere açık olmak bir yana, net bir şekilde düşünmek bile imkansızdır.

Karahindiba uzun zamandır sezginin merkezi olan üçüncü gözü açmaya ve aydınlatmaya yardımcı olduğu bilinmektedir. Bu ritüel, "sürekli konuşan zihninizi" susturmanıza ve psişik mesajlara açılmanıza yardımcı olacaktır.


Mor, mavi veya gümüş mum
1-2 çay kaşığı kurutulmuş karahindiba yaprağı
Çay süzgeci (isteğe bağlı)
Kupa
Kağıt

Öncelikle, sorununuza tam bu dakika bir cevap verme ihtiyacınızı bırakın. Bu, sezgiye aykırı görünebilir, ancak görünmez alemlerden gelen mesajlara açık olacaksanız, sakin ve alıcı bir modda olmanız gerekir.

Mumu yak ve çayı hazırla.

Yaprakların beş ila on dakika demlenmesine izin verin.

Rahatlamak ve odaklanmak için birkaç derin nefes alın.

İlk yudum çayı almadan önce aşağıdaki (veya benzer) kelimeleri söyleyin
“Tüm olasılıklara açığım.
Bana yolu gösterecek rehberlerime güveniyorum
Mükemmel zamanlamada ve her şeyin iyiliği için. "

Tanrıça ve Tanrı, Evren, kişisel rehberleriniz veya daha yüksek bir gücü neye inanıyor ve anlıyorsanız, onunla konuşun, seslenin konuşun. Mümkünse yüksek sesle konuşun.

Düşüncelerin bilincinize geleceğini göreceksiniz. Elinizdeki hiçbir şeyi reddetmeyin ne kadar aptalca veya tuhaf olduğunu düşündüğünüz önemli değil, basitçe fikirleri açık fikirli bir şekilde keşfedin. İsterseniz, uzaktan bile önemli hissettiren herhangi bir şeyi yazın.

Çayı bitirdiğinizde, sizin için henüz hiçbir şey netleşmemişse, sadece mumu söndürün ve sorunu bırakın. Bir veya iki gün içinde yazılı notlarınıza dönün ve neyin anlamlı olmaya başladığını görün. Cevabınızı almak için birkaç gün beklemeniz gerekebilir.

Bu arada, bitene kadar art arda gelen gecelerde mumu yeniden yakmaya devam edebilirsiniz. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA