Adonis

Menşei: Levantine
Bitkiler: Taçlı Dağ Lalesi, Keklik Otu(Adonis Vernalis)
Tütsü: Mür
Sunak Hazırlama: Periler ile ilgili figürler.
Adaklar : Paskalya kekleri, ekmekler, duygusal hediyeler. 

Aegir

Denizin efendisi.
Menşei: İskandinav
Aegir kelimenin tam anlamıyla "deniz" anlamına gelir. Aegir, okyanusun başkanlık ruhudur. Aslında okyanus olduğu gibi anlaşılabilir.
Aegir inanılmaz derecede eski bir tanrı olarak doğası belirsizdir: Bazen Jotun (dev) olarak adlandırılır. Ne olduğuna bakılmaksızın, o da diğer İskandinav ruhları ile genel olarak iyi şartlar altında. Birbirlerinin salonlarında ve alemlerinde sosyalleşirler. Aegir, harika, cömert bir ev sahibidir.
Aegir'in denizin altındaki sarayı da ölülerin bir alemidir. Denizde ölenler ya da vücudu okyanusta sona erenler, onun alemine yolculuk olduğuna inanılıyor.
Denizcileri korur ancak aynı zamanda büyük dalgalarla fırtınaları da yükseltebilir ve seçerse gemi enkazlarına neden olabilir.

Favori insanlar: Aegir bira avcısıdır. 
Tezahürü: Saçları uzun büyük bir kuvvetli adam. Sakalıyla gurur duyuyor ve takıları deniz kabukları, deniz bitkileri ve boncuklarla süslüyor. Aegir'in sakalının bir denizkızı saçının eşdeğeridir.
RUNE: LAGUZ
Kutsal Bölge: Yedi deniz, aynı zamanda Danimarka yakınlarındaki Laeso Adası.
Teklifler: Cömert olun. O bir kral. Ona denizi hatırlatan nesneleri verin. Ona iyi eski paralar verin. Bir sunak onun için inşa edilebilir veya teklifler denize getirilebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli