Ritüeller için Yağ ve bitkiler
Mutluluk: buhur, limon, portakal

Uyum: lavanta, beyaz sandal ağacı tozu, yasemin

Sağlık: mür, benzoin, çördük, okaliptüs

Aşk: kopal, gül, yasemin, tarçın

Barış: buhur, lavanta, menekşe

Refah: buhur, çam, fesleğen, nane, tarçın 


Yağlar 
Meditasyon  için, 3 damla lavanta, 3 damla sandal ağacı ve 2 damla menekşe kullanın. Tapınaklarınıza ve bileklerinizin içindeki küçük bir miktarı ovalayın. Bu aynı zamanda rahatlama için kullanılacak ve uykuya yardımcı olmak için mükemmel bir karışımdır ve bu nedenle bir barış ve uyum olarak iki katına çıkar.

Bir arındırma için, 2 damla lavanta yağı, 3 damla buhurdan,günlük ve 3 damla yasemin kullanın. Üçüncü gözünüzde (alnınızın ortasında), göğsünüzde ve güneş pleksusunda küçük bir miktar. Olumsuz duyguları veya enerjiyi duygusal veya fiziksel bedeninizden temizlemek istediğinizde kullanın.

Bir aşk  için, 3 damla gül yağı, 3 damla yasemin, 2 damla lavanta yağı ve 1 damla vanilya yağı kullanın. Bileklerinizin içindeki, kalbinizin üzerinde, boynunuzun ense ve dizlerinin arkasında nokta. (Bu balmanın genel bir aşk karışımı olduğunu unutmayın. Kendini sevgi ve sevgi ve sevgiyle ilişkili başka bir amaç için de kullanılabilir.)

Bolluk için, 1 damla tarçın, 2 damla portakal, 3 damla nane, 3 damla nane ve 2 damla çam kullanın. Ellerinizin avucunda ve ayaklarınızın tabanlarında küçük bir miktar sürün.

İyileştirici bir balsamı için, 2 damla biberiye, 2 damla okaliptüs, 2 damla okaliptüs, 2 damla myrrh ve 2 damla sandal ağacı kullanın. Bu balsam manevi, duygusal ve fiziksel iyileşme için kullanılabilir. Bu, özellikle göğüste veya sırtta kullanılmıştır. Biberiye ve okaliptüsün tahriş edebileceği için bunu gözlerin  yakınlarında, ince veya hassas ciltliyseniz cilde kullanmaktan kaçının.

Bir mutluluk için, 1 damla kireç yağı, 2 damla limon yağı, 2 damla gül petrolü ve 2 damla lavanta yağı kullanın. Bileklere veya ellerin arkasına, dizleri, ayakları ve kalbinizin arkasına uygula.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli