Bir Tanrıça veya Tanrıyla Çalışmaya Nasıl Başlanır

Bir Tanrıça veya Tanrıyla Çalışmaya Nasıl Başlanır

Herkesin tanrılarıyla ilişkisi farklı ve özel olacaktır. Tanrınız veya tanrıçanızla çalışmak için katı kurallara uymanız gerektiğini düşünmeyin. Kendiniz için doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapın. Ama yine de emin değilseniz, işte bir tanrıça veya tanrı ile çalışmaya nasıl başlayacağınıza bakın.

Bir Pagan  Tanrıçası veya Tanrıyla Çalışmaya Nasıl Başlanır (ipucu: onlara "tapmanız" gerekmez!)
Paganizm konusunda yenisiniz ve yakın zamanda tanrınızı veya tanrıçanızı keşfettiniz. Belki ikisi de. Pek çok paganizm biçimi varken ve dini pratiğinizde bir tanrı ya da tanrıçaya sahip olmak gerekli değildir. Bazı kişiler kendi köşelerinde tanrılarının ve tanrıçalarının olduğunu bilerek onlara bir huzur duygusu verir. Onları korumak. Onları iyileştirmek. Onlara iyilik yapmak.

Hayatınızda bir tanrı veya tanrıçaya sahip olmak, bir Hıristiyan'ın hayatında İsa'ya sahip olmasıyla aynıdır; ancak, pagan tanrılara "tapmak" zorunda değilsiniz. Çoğu zaman paganlar, tanrıları ve tanrıçalarıyla "birlikte çalıştıklarını" söylerler. Tanrınız veya tanrıçanızla olan ilişkiniz bir arkadaş veya partner gibi hissedecek, ancak aynı zamanda bir baba veya anne gibi de hissedebilirsiniz. Eski tanrı ve tanrıçaların onlara tapınmamıza ihtiyacı yok. İhtiyaç duydukları her şeye sahipler ve aşağılanmaya gerek yok. Onun yerine onlarla nasıl çalışmaya başlayacağımızı öğrenelim.

Saf olmayın ve her tanrı ya da tanrıçanın sizin için en iyi yararı olduğunu düşünmeyin. İnsanlar ve doğa gibi, tanrılar da karmaşıktır. İçlerinde hem aydınlık hem de karanlık var. Ve bazıları diğerlerinden biraz daha karanlık. Öyleyse, alanınıza ve yaşamınıza kimi çağırdığınıza dikkat edin. Eğer yanlış geliyorsa, tanrı tekliflerle "ısrarcı" davranırsa veya SİZİN içine girmeyi isterse ... bu ruhu derhal sürgün etmelisiniz. Bazen kötü ruhlar, kendilerinin bir tanrı ve hatta bir ata olduklarına inanmamız için bizi kandırmaya çalışırlar. Düzenli sihirli koruyucu bakım, bu kötü niyetli ruhları hayatlarımızdan uzak tutmaya da yardımcı olur. Gerçekten, ayırt etme ile ilgilidir. Yanlış geliyorsa, yanlıştır. Herhangi bir ruhla çalışırken her şeyden önce içgüdülerinize güvenin.

1. Tanrınızı ve Tanrıçanızı İnceleyin
Tanrı veya tanrıçanızı keşfettiğinizde yapılacak ilk şey, onları çalışarak tanımaktır. Tanrılarınız bir yerden geldi değil mi? Adlarının ne anlama geldiğini, eski zamanlarda onlara kimlerin saygı duyduğunu ve kutsal tapınaklarının nerede olduğunu araştırın. Gölgeler kitabınızın özel bir bölümünü saklayın ve onu tanrınıza veya tanrıçanıza adayın. Tanrınız veya tanrıçanızla çalışmak hakkında öğrendiğiniz her şeyi günlüğünüze yazın. Temel bilgileri öğrendikten sonra derinlere dalın. Bu, tanrınızın veya tanrıçanızın mitolojisini içerir.

Tüm bunlar temel bilgi gibi görünüyor, ancak birçok insan bir tanrı veya tanrıça seçecek ve onları çağırmadan önce onları tanımak için zaman ayırmayı unutacak. Tanrınızın veya tanrıçanızın geçmişini görmezden gelmeyi seçerseniz, onları kişisel düzeyde tanımayacaksınız. Ve sizi tanımak için zaman ve çaba harcama olasılıkları da azalacaktır.

2. İletişim: Dua, İşaretler ve Daha Fazlası
Bir tanrıça veya tanrı ile çalışmaya başlarken iletişim anahtardır. Buna dua ya da sadece konuşma diyebilirsiniz. Tanrınız veya tanrıçanızla zihninizde veya yüksek sesle konuşun. Her iki durumda da sizi duyacaklar. Tanrınıza veya tanrıçanıza dua etmek için diz çökmeniz veya başınızı eğmeniz gerekmez. Onlarla istediğiniz zaman ve kelimenin tam anlamıyla her yerde konuşabilirsiniz ve bunu yapmak için süslü bir duaya ihtiyacınız yoktur. Tanrınız veya tanrıçanızla bu şekilde iletişim kurabilirsiniz, ancak sizinle nasıl iletişim kurarlar?


Tanrılar İşaretlerle İletişim Kurar
Tecrübelerime göre, bir tanrıça ya da pagan tanrı ile çalışmaya başladığınızda, dualarınıza doğa ve yinelenen işaretler aracılığıyla cevap verecekler. Belki bir gün sizi işe kadar takip eden büyük bir karga görürsünüz. Sonra ertesi gün aynı kuşu görürsünüz. Bu Odin, Bran, Maeve veya Morrigan'ın size cevap verdiğinin bir işaretidir. Tanrılar doğa, rastgele sohbetler ve medya (TV, radyo, çevrimiçi, kitaplar vb.) Aracılığıyla işaretler ve semboller gönderir ve bu işaretler siz farkına varana kadar size gelmeye devam edecektir. Tekrarlayan işaretler ve semboller, bir tanrı veya tanrıçanın sizinle konuşmasının en yaygın yollarından biridir. İşareti aldığınızdan emin değilseniz, tanrıçanızdan veya tanrınızdan size onay olarak 2 açık işaret daha göndermesini isteyin.

Kehanet
Bir tanrıça veya tanrıyı tanımanın ve onunla çalışmaya başlamanın bir başka yolu da kehanettir. Bir kehanet kart destesini sadece koruyucu tanrıma ve ona adadım. Desteyi her kullandığımda, onunla konuşuyorum ve kartlar aracılığıyla bana derslerini öğretmesini istiyorum. Tanrınızla iletişim kurmak için herhangi bir kehanet biçimini kullanmaktan çekinmeyin: sarkaç, tarot veya runeler. Kehanet aletinizi kullanmadan önce temizleyin ve tanrınızın enerjisinin aleti şarj etmesini isteyin. Sonra tanrıçanıza veya tanrınıza bu aracı onlarla iletişim kurmaya adadığınızı bildirin. 

Rüyalar
Seni bilmiyorum ama ruhsal deneyimlerimin çoğu rüyalarımda oluyor. Tanrılar rüya zamanında bizi ziyaret etmeyi ve bizimle konuşmayı severler. Çoğu zaman onların mesajlarını almaya en açık olduğumuz zamandır. Bir rüya günlüğü tutarak başlayın. Tanrınızdan veya tanrıçanızdan sizi ziyaret etmesini veya rüyalarınızda size mesajlar göndermesini isteyin. Teşekkür ettiğinizden emin olun.

3. Adaklar Tanrılara Armağandır
Tanrınız veya tanrıçanızla bir ilişki kurmaya başlıyorsunuz ve minnettarlığınızı göstermek istiyorsunuz.
Bir masa üstüne bir sunak veya küçük bir alan kurun ve tanrınızın veya tanrıçanızın takdir ettiğini düşündüğünüz adaklar bırakın. Bu teklifler aşağıdakilerden herhangi biri olabilir: yemek, mum ışığı, tütsü, su, içecekler, kristaller, sanat eserleri, el sanatları, şiirler ve daha fazlası! Geliştirilmesi gereken iyi bir uygulama, haftada en az bir kez bir teklif vermek ve ardından günde bir kez olmaktır. Yaptığınız şey, tanrınızı veya tanrıçanızı bir arkadaş olarak takdir ettiğinizi söylemek. Esasen onlara bir hediye veriyorsunuz. Karşılığında size koruma, sevgi, bolluk, şifa, rehberlik ve daha fazlasını içerebilecek hediyeler verecekler. Bu bir enerji değişimi.

Fark edeceğiniz bir başka harika şey, ne kadar çok hediye verirseniz, o kadar çok alırsınız. Sonunda, tanrınıza veya tanrıçanıza hediyeler vermekten gerçekten keyif alacaksınız ve karşılığında onlar da size bereket yağdırmanın keyfini çıkaracaklar. Sunduklarınızın pahalı olması gerekmediğini unutmayın, örneğin, günde bir kez tütsü yakabilirsiniz. Ya da iki haftada  bir kase ot verebilirsiniz. Adak olarak bir kadeh şarap veya su bile verebilirsiniz. Pahalı bir teklif vermek istiyorsanız, bu da sorun değil, ancak gerekli değil. Tanrılar ayrıca onları onurlandırmak için sanat eserlerinin yanı sıra şiir veya şarkı yazmaktan veya onlar için dans etmekten de hoşlanırlar. Zamanınız, çabanız ve niyetinizle ilgili.

4. İthaf Ritüelleri
Bazen bir tanrıça veya tanrı ile çalışmaya nasıl başlayacağımızı öğrenirken, bu tanrının bizim için doğru kişi olmadığını fark edebiliriz. Sorun yok! Ama doğru tanrıyı bulduğunuzda, onu anlayacaksınız. İlişki çiçek açacak ve eşsiz ve güzel bir şeye dönüşecek. Bazen tüm hayatımızı tek bir tanrıya adamak  isteriz. Ve bu durumda, bu bağlılığı tanrımıza veya tanrıçamıza göstermek istiyoruz. Tanrınıza bağlı bitkiler / malzemelerle tanrınıza adanmış bir ritüel banyosu yapmanızı tavsiye ederim. Bu bir tür pagan “vaftizine” dönüşür. Tanrınız ile konuşun ve ona ritüel banyosunda niyetinizi söyleyin veya yerel bir deniz, havuz vs... olan yere bir geziye çıkın ve orada tanrınızın adına kendinizi vaftiz edin. Bazı insanlar geceyi ormanda, dağda veya kendilerini tanrılarına yaklaştıran bir yerde geçirmeyi seçebilirler. Seçim senin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli