Koruma Tütsüsü

 Koruma Tütsüsü

Bu tütsü, koruma ile ilgili çeşitli bitkilerden oluşur. Yakmak için bir kömür tablete ihtiyacınız olacak. Bitkilerinizin kuru olduğundan emin olun.


1 çay kaşığı melekotu

Tarçın

1 çay kaşığı kimyon

Ardıç 

Sedir

Kurutulmuş limon kabuğu

Havan veya kesme tahtası ve bıçak

Küçük kavanoz

Kömür tablet

Kibrit veya çakmak

Buhurdan 


Ne yapalım:

 Kurutulmuş otlarınızı seçin. Her birinden 1 tatlı kaşığı havana koyun ve havanda ezin. Havan ve tokmak yoksa çay kaşığı dolusu kesme tahtasının ortasına yığılır ve bıçakla ince ince kıyılır.

Tozu kaşıkla küçük kavanozun içine koyun. Kavanozu elinizde tutun ve gözlerinizi kapatın. Savunma enerjisi ile parıldayan içindeki tozu görselleştirin.

Malzemelerinizi  istediğiniz odaya götürün. Ortasına kurun.

Kömür tabletini ısıya dayanıklı kaba veya tabağa veya buhurdan üst kısma yerleştirin. Tabletin kenarında kırmızı kıvılcımlar görünene kadar ateşin kenarına tutun. Tablet yakalandığında, kırmızı kıvılcımlar tabletin üzerinden geçmeye başlayacaktır. Durduktan sonra, kömürün yerleşmesi için birkaç dakika verin.

Tabletin üzerine bir tutam tütsü tozu serpin. Duman yükselmeye başlayacak. Bir elinizle odanın etrafında sallayın, dumanı dışarıya doğru bir hareketle kendinizden uzaklaştırın.  "Koruma güçlerini çağırıyorum. Bu odayı savunun; olumsuzluğun engellenmesine izin verin. "


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli