Kısaca Taşların Kullanım Alanları

AMETİST
Ametist, mor kuvarsın bir şeklidir. Bedeni ve zihni korumak, başarı, savunma ve gerçeği gün ışığına çıkarmak için mükemmeldir.  Heyecana karşı da koruduğu ve kafanızı net tutmanıza izin verdiği söylenir. Beklenmedik saldırılara, ihanete ve hava koşullarına karşı savunma sağlayabilir.

SİYAH TURMALİN
Yıkıcı enerjiden korunmak ve zor durumlarda özgüven ve dayanıklılığı artırmak için mükemmel. Suçlu bir tarafı veya sorunun kaynağını keşfetmenize yardımcı olabilir ve sizi enerjinizden sonsuza dek tüketen insanlara karşı koruyabilir. Siyah turmalin sadece negatif enerjiyi yansıtmaz veya saptırmaz; onu kullanmanız için pozitif enerjiye dönüştürebilir. Topraklama, arındırma ve stresten kurtulmak için kullanılabilir.

KUVARS
Son derece çok yönlü bir taş olan berrak kuvars, koruma ritüellerinde kullanılacak nihai taşlardan biridir. Vücudu, zihni, kalbi ve ruhu olumsuzluktan korumada mükemmeldir. Kuvars, enerjisini neşeyle kullanmanıza izin verir ve ödünç alabileceğiniz bol miktarda vardır. Berrak kuvars, her türlü ritüeli geliştirmek için iyidir. Negatifliği emer. Kuvars belirli bir niyetle programlamaya  çok açık. 

HEMATİT
Mat gümüş tonlu bir taş olan hematit, biraz bulutlu bir aynaya benziyor. Ve bir ayna gibi, enerjiyi yansıtmada iyidir. Hematit, negatif enerjiyi sizden uzaklaştırmak için kullanılabilir. Hematit ayrıca sersemlemiş veya gergin hissediyorsanız size gardımcı olur. Cesaret, güven, iyimserlik ve odaklanmayı güçlendirir.

MALAKİT
Malakit, doğal çevre ile ilişkilidir. Çevrenizden istenmeyen etkinin geldiği bir durumda kullanım için mükemmeldir çünkü o enerjiyi faydalı enerjiye dönüştürebilir. Kirliliği, gürültüyü ve diğer zararlı çevresel etkileri filtreleyebilir. Aynı zamanda sağlığı korumak, iyileşmeyi teşvik etmek ve dengeyi teşvik etmek için de kullanılır. Özellikle toprakla çalışma veya seyahatle ilgili işlerde koruma için iyidir.

OBSİDİYEN
Siyah obsidiyen, kırılgan enerjiyi korumak ve iyileşme sürecinde daha fazla olumsuzluğa karşı savunmak için şok veya travma sonrası kullanmak için iyidir. Negatif enerjiye karşı korunmada önemli bir taştır. Sizi üzüntü, yanılsamalara karşı koruyabilir ve olumsuzluğun temelini yok etmeye  yardımcı olabilir. Bu şekilde kendine güven ve öz saygıyı da destekleyebilir.
Snowflake obsidian, kendinizi kendi yıkıcı düşüncenize karşı korumaya ve dönüşümü teşvik etmeye çalışırken özellikle yardımcı olur. Zihinsel, duygusal ve fiziksel saldırılara karşı koruma olarak kullanmak için iyi bir merkezleme ve topraklama taşıdır. İnsanlardan ve alanlardan olumsuzlukların giderilmesine yardımcı olur ve aynı zamanda enerjinin engelini kaldırmaya da yardımcı olur. 

JASPER
Jasper birçok renkte gelir ve çoğu cesareti güçlendirir ve tehlikeye karşı korur. Dengeli ve hatta öfkeli kalmamanıza yardımcı olmak için genellikle endişe taşı olarak kullanılır. Kırmızı jasper özellikle adaleti, dayanıklılığı, istikrarı, dayanıklılığı ve fiziksel tehditlere karşı korumayı vurgular. Kahverengi jasper, enerjinizi uzun süre korumada ve uzun süreli stresli durumlarda sizi güvende tutmada özellikle iyidir.

GÜL KUVARS
İyi titreşimleri arttıran nihai taş! Gül kuvars, negatifliği ortadan kaldırırken pozitif enerjiyi çeken ve yükselten hoş bir taştır. Sevgi, öz saygı, kendine güven ve rahatlık için kullanılır. Çocuklar ve arkadaşlar için olduğu kadar duygusal veya zihinsel travmanın da yaşandığı iyileştirici durumlarda kullanmak için harika bir taş. Ayrıca kötü niyetli dedikodulara karşı da koruma sağlayabilir.

DUMANLI KUVARS
Negatif enerjiyi absorbe etmek ve negatif düşünceye karşı koruma için mükemmel olan dumanlı kuvars, bilinmeyen veya tehlikeli bir durumla karşılaşıldığında yardımcı olan stresi ve panik atakları azaltır. Odaklanma ve konsantrasyonunuzu yeniden kazanmanıza yardımcı olmak için kullanmak mükemmeldir. Diğer kuvarslar gibi dumanlı kuvars da negatif enerjiyi emebilir. Evi veya arabayı hırsızlığa karşı korumak ve sürücüyü yoldaki sorunlardan korumak için kullanılabilir. İşyerinde düşmanlığa karşı korunmak ve zorbalığa karşı bir savunma olarak iyidir. 

KAPLAN GÖZÜ
Kaplan gözü, istikrar, güç ve topraklama ile ilişkilendirilen bir taştır. Fiziksel zararlara ve kötü şansa karşı koruma sağlarken, sizi güçlü ve kendinden emin olmaya teşvik eder. Başkalarının olumsuz düşüncelerine karşı koruma olarak kullanmak iyidir. 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli