RİTÜLLERDE KULLANILAN KOLAY BULUNAN BİTKİLER VE ÖZELLİKLERİ

ANGELICA 

Angelicanın güçlü koruyucu enerjisi var. Hastalıkları, kötü şansı, kötülüğü önlemek ve bir evi korumak için kullanılabilir. Ayrıca, özellikle ahlaki açıdan doğru bir pozisyonda bulunduğunuzda, kişisel cesaretinizi de güçlendirir. Angelica, güçlü bir koruyucu muska olarak tek başına taşınabilir. Bir bahçede büyürken koruyucu enerjisini eve ve mülke yayar.

DEFNE 

Defne  yaprakları korunmak, bilgeliği geliştirmek, olumsuzlukları gidermek, iyi şans ve para için mükemmeldir. Ayrıca sağlığı korumak ve zaferi kutlamak için kullanılır.

SEDİR 

Sedir güçlü bir arındırıcıdır, negatif enerjiyi temizler ve yerine çok pozitif bir enerji bırakır. İstenmeyen etkilerden korunmaya, kötülüğü uzaklaştırmaya, pozitifliği ve iyiliği teşvik etmeye ve iyileşmeyi desteklemeye yardımcı olabilir. Öğütülmüş odunu, kurutulmuş ve doğranmış sedir yapraklarını veya kıyılmış kabuğu kullanabilirsiniz.

TARÇIN

Tarçın, koruma,  enerji, para, şifa ve sevgi için iyidir. Güçlü bir enerji ve hareket gerektiren bir ritüele bir tutam tarçın ekleyebilirsiniz.

KARANFİL 

Karanfil, söylentileri durdurmak, dedikoduları önlemek ve itibarınızı haksız suçlamalardan korumak için mükemmeldir. Şansı davet eder. Refahı ve olumlu mali ilişkileri teşvik ederler ve iyileştirici enerjiye sahiptirler.

SARIMSAK 

Sarımsak, kararlılığı güçlendirmek, cesareti artırmak, kötülüğe karşı savunma yapmak ve sağlığı iyileştirmek ve korumak için kullanılır. Kasıtlı veya başka bir şekilde enerjinizin çalınmasına karşı savunmak için taşınabilir. Evin içine asılan sarımsaklar, olumsuzlukları ve talihsizlikleri emebilir. Sarımsak taze veya kurutulmuş olarak kullanılabilir.

ARDIÇ

Ardıç güçlü bir koruyucu enerjiye sahiptir. Her türlü hırsızlığa ve kazalara karşı korumada özellikle iyidir. Ardıç, iyi şansları çekmek, sağlığı desteklemek, kaygıyı azaltmak, odak ve netliği iyileştirmek ve arınmak için kullanılır. 

LİMON 

Arındırıcı ve açıklığa kavuşturan limon, neşe ve net iletişim için ritüellere eklenebilir. Karanlık veya durgun enerjiyi dağıtmak ve olumsuzluğu saptırmak için iyidir. Ritüele bağlı olarak taze limon, limon suyu veya kurutulmuş limon kabuğu rendesi kullanabilirsiniz.

ISIRGAN OTU

Isırgan otu, savunmada, özellikle enerjiyi tersine çeviren ve onu kaynağına geri gönderen ritüeller için mükemmeldir. Ayrıca şifa, cesaret ve tehlikeden kaçınmak için kullanılırlar. Taze ısırganlar eldivenlerle tutulmalıdır. Bitki genellikle kurutulmuş ve doğranmış olarak kullanılır.

SOĞAN 

Soğan, korunma ve şeytan çıkarma işleminin yanı sıra hastalıkları ve olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için kullanılır. Soğanın negatif enerjiyi emme yeteneği, onu savunma ritüellerinin ortak bir unsuru haline getirir.

BİBERİYE 

Biberiye koruma, negatif enerjiyi yok etme ve hafızayı güçlendirmede iyidir. Biberiyeyi olumlu düşünmek için de kullanın. Bu bitki güveni artırır ve olumsuzluğu ortadan kaldırır.

RUE 

Rue, koruma  ile ilişkili uzun bir geçmişe sahiptir. Dallar, Kutsanmış Su veya infüzyonları insanlara veya yerlere serpmek için kullanılabilir, bu uygulama genel olarak bilinen bir uygulamadır. Hastalıkları, talihsizlikleri ve negatif enerjiyi uzak tutmak için kapılara ve pencerelere asılmış ot dalları kullanılır. 

ADAÇAYI

Adaçayı, her türlü arındırma için mükemmeldir. Büyüyen adaçayının ömrü uzattığı söylenir, bu da onu iyileştirme veya sağlığı güçlendirmeyi içeren ritüellerde  kullanmak için mükemmel bir bitki haline getirir. Adaçayı çok sakinleştirici bir bitki olabilir ve aynı zamanda refah, bilgelik ve iş ile de ilişkilidir. 

TUZ

Tuz, korunma için vazgeçilmez bileşendir. Teknik olarak bir mineraldir, ancak tuz genellikle şifalı bitkilerle sınıflandırılır çünkü tüketilebilir, bulunması ve kullanımı kolaydır.

Tuz, enerjiyi, özellikle negatif enerjiyi emer. Bir banyoya serpmek, fiziksel bedene yapışan negatif enerjiyi uzaklaştırmaya yardımcı olabilir. Nesneyi bir kase veya tuz tabağına koyarak nesnelerden saf olmayan enerji çekmek için kullanılabilir. Bir odaya yerleştirilen basit bir kase tuz, istenmeyen enerjiyi emebilir. Tuz, temizlik veya arındırma için kullanıldıktan sonra tekrar kullanılmamalıdır; su akarken yavaş yavaş lavaboya dökerek atabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli