Rüyalar için Bitkiler

 Rüyalar için Bitkiler 

Melek Otu: Geleceğe dair rüyalar, vizyonlar ve koruma sağlar.
Anason: Kabusları uzak tutar. Sadece küçük bir tohum kullanın, çünkü çoğu kişi anason kokusunu uyarıcı buluyor. Biraz romantik rüyalar gördürebilir. Anason ayrıca psişik potansiyeli artırabilir.
Akdeniz Defnesi: Gelecek vizyonları ve yaratıcılık, ilham sağlar, ruhsal koruma sağlar ve kendine güven verir. Bütün defne yaprakları çok keskin olabileceğinden kurutulmuş yaprakları ufalayın.
Siyah Hardal Tohumları: Karabasan ve kötü niyetli güçleri uzaklaştırır.
Aynısefa : Huzurlu uykuyu ve fiziksel iyileşmeyi teşvik eder, sinirleri yatıştırır.
Kedi Nanesi: Yastığınıza ulaşmak için sizi pençeleyecek bir kediniz olmadığı sürece romantik rüyalar ve dinlendirici, sağlıklı uykuyu teşvik eder.
Papatya Çiçekleri: Romantik ve maddi açıdan ilham verici rüyalar, ruhsal koruma ve dinlendirici bir uyku sağlar.
Karanfil: Derin ve dinlendirici bir uyku sağlar. Psişik ve erotik rüyaları teşvik eder. Karanfil ayrıca manevi koruma sağlar. Karanfilleri (havanda ezin).
Şerbetçiotu: Huzurlu, iyileştirici, çok sağlıklı bir uyku sağlar.
Lavanta Çiçekleri: Huzurlu uykuyu ve tatlı rüyaları teşvik eder. Lavanta kokusunun ruhları görmenize izin verdiği biliniyor.
Leylak Çiçekleri: Geçmiş yaşam anılarına erişim sağlar ve kırık kalpleri iyileştirir.
Ihlamur: İlham veren rüyalar, dinlendirici bir uyku sağlar.
Sığırkuyruğu: kabuslara karşı korur.
Nane: Geleceğin vizyonunu teşvik eder.
Semizotu: Uyuyanı manevi tehlikelerden korur.
Gül: Romantik, erotik ve psişik rüyalar getirir. Gül kederi dindirir ve koruma sağlar; Kişi uyurken yoğun iyileşmeyi teşvik eder. Gül, evlilik öncesi, adet öncesi ve menopoz öncesi gibi  durumlar için faydalıdır. 
Sarı kantaron: Ruhsal iyileşmeyi teşvik eder ve stresi yatıştırır. Sarı kantaron, kararlılığı güçlendirir ve bağımlılıklarla mücadele edenler için faydalıdır, aynı zamanda psişik gücü uyarır ve ruhsal koruma sağlar.
Ladin İğneleri: Onları toz haline getirin. Hastalıkları önlemek için ladin iğneleri, aynı zamanda derin ve huzurlu bir uyku sağlayacaktır.
Vanilya Fasulyesi: Romantik ve erotik rüyaları teşvik eder.
Yer minesi: Koruma ve sağlam uyku, maddi ilham ve romantik rüyalar sağlar. 
Pelin (kök): Koruma, romantizm, psişik güçlendirme sağlar, ruhlarla iletişimi teşvik eder.

Rüya keseleri, arzu ettiğiniz rüyaları harekete geçirmek için yaratılabilse de, bazıları özellikle uykuyu teşvik eder, rüya sürecini teşvik eder ve psişik kapasitenizi ve becerilerinizi kolaylaştırır. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli