Sağlıklı İlişkiler Çekme Ritüeli

 Sağlıklı İlişkiler Çekme Ritüeli
Her zaman yanlış insanlarla çıkıyormuş gibi görünürseniz ya da kendinizi tatmin etmeyen arkadaşlıklarla çevrili bulursanız, bu eğilimi tersine çevirmek için enerjisel titreşiminizi değiştirmeniz gerekir.

Ancak, olumlu, sağlıklı ilişkiler konusunda çok fazla deneyiminiz yoksa bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır. İster romantik bir partner, ister yeni bir arkadaş veya her ikisini birden arıyor olun, bu ritüel kendinizi evrenin rehberliğine açmanıza yardımcı olur, böylece varlığınıza gerçekten değer veren insanlar ile vermeyen insanlar arasındaki farkı tanımayı öğrenebilirsiniz. 



2 küçük gül kuvars kristali
1 beyaz veya pembe mum
2 adet  kağıt
Kazan veya yanmaz bir tabak
Mumu yakın ve her iki tarafına da bir gül kuvars yerleştirin. Zihninizi sakinleştirmek için birkaç dakikanızı ayırın.

İlk kağıda, hayatınızda sizin için sağlıksız olan arkadaşlıklarınızı veya romantik ilişkilerin niteliklerini yazın. İsim kullanmayın veya belirli insanlara odaklanmayın, bunun yerine sizi inciten eylemleri veya bu karşılaşmalardan kaynaklanan duyguları ifade etmeye çalışın. Herhangi bir olay veya kişi üzerinde çok fazla durmayın ve gereğinden fazla detaya girmeyin mesele olumsuz deneyimleri pekiştirmek değil, sadece özgür olmak istediğiniz şeyin farkına varmak ve kabul etmektir. hayatında.
Bitirdiğinizde, kağıdı birkaç parçaya ayırın ve parmaklarınızı yakmamaya dikkat ederek mum alevinde birer birer ateşleyin.
Onları yanmaz tabağa atın ve yanmalarına izin verin.
Şimdi, gelecekteki ilişkilerinizde neyi tezahür ettirmek istediğinizi yazmak için ikinci kağıdı kullanın. Nasıl hissetmek istediğinizi vb. tanımlayın. Sağlıklı ilişkilerin gerçekte neye benzediğinden emin değilseniz, sorularınızı yazmaktan çekinmeyin. Yaşamınızda bu kalıpları değiştirmede yardım açısından neye ihtiyacınız olduğunu evrene bildirin.
Bitirdiğinizde, kağıdı dört kez katlayın ve mumun önüne yerleştirin.
Her iki kristali de kağıdın üzerine yerleştirin ve aşağıdaki (veya benzer) kelimeleri söyleyin:

"Kendime değer verdiğim için, aynı şeyi yapan başkalarını çekiyorum
Ve Öyle Oldu."

Mumu kendi kendine yanması için bırakın.
Yanmış kağıdın küllerini gömün.
Katlanmış kağıtları günlüğünüzde, Gölgeler Kitabınızda veya yeni insanlar hayatınıza girerken önümüzdeki haftalarda ve aylarda ona bir "kontrol listesi" olarak geri dönebileceğiniz başka bir yerde saklayın.
Onları kazana atın ve yanmalarına izin verin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli