TAŞLARIN HAZIRLANMASI VE TEMİZLENMESİ
Taşlar, ritüel çalışmasında yararlı unsurlardır çünkü onları temizleyerek ve arındırarak geri dönüştürülebiliriz. Bu, onlara kodlanmış önceki enerjiyi ve yol boyunca topladıkları başıboş enerjiyi ortadan kaldırır. (Endişelenmeyin; doğal enerjisini ortadan kaldırmaz.) Bir taş temizlendiğinde, tekrar boş bir sayfa olarak kullanılmaya hazırdır.
Bir taşı temizlemenin birkaç yolu vardır.

TUZ
Bir taşı temizlemenin iyi bir yolu, onu küçük bir tuz kabına en az bir gün boyunca gömmektir, eğer taşın ağır bir programlamaya sahip olduğunu veya çok fazla “belirsiz enerji topladığını hissederseniz daha uzun süre).

METAL İÇERİĞİ KONTROL EDİN
Uyarı: yüksek demir içeriğine sahip taşlar tuza kötü tepki verir, bu nedenle önce kontrol edin. Aynı şekilde, taş herhangi bir metal ayarında ise, başka bir temizleme yöntemi seçin; tuz ortamın metaline zarar verir.

TOPRAK
Taşı  bir toprağa   gömün. Saksıdaki bir çiçeğin yanına gömücekseniz çok fazla negatif enerji olmamasına dikkat edin yoksa bitkiniz negatif enerjiyi emebilir.

SU
Suyu bir tabağa dökün ve taşı içine koyun. Su mükemmel bir arıtıcıdır. İçine bir tutam tuz eklerseniz, daha da güçlü hale gelir. Bununla birlikte, taşın içinde  metal varsa, tuzu atlayın ve saf su kullanın.

GÜNEŞ IŞIĞI VE AY IŞIĞI
Temizleme tekniklerinin en kolayı, taşınızı doğrudan güneş ışığının veya ay ışığının çarpacağı bir pencere kenarına yerleştirmektir. Taşın ne kadar temizliğe ihtiyacı olduğunu hissettiğinize göre onu ne kadar süre bırakacağınıza karar verin. Efekti arttırmak için taşı bir aynanın üzerine yerleştirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli