AY DÖNGÜLERİNE GÖRE RİTÜELLER

AY DÖNGÜLERİNE GÖRE RİTÜELLER

BÜYÜYEN AY
Büyüyen ay, tanrıçanın kızlık halindeyken, yeni aydan hemen sonraki zamandır. Bu, büyüme, yeni gelişler, bazı şeyleri iyileştirme, kariyer, aşk hayatı, arkadaşlıklar ve ruhsal olarak buna ihtiyaç duyabilecek hayatınızın herhangi bir yönünü geliştirmek için ritüeller yapmak için faydalı bir zamandır. Bu, hayatınızın artan yönleri için bir zamandır. Değişikliklerle bağlantılı, yeni hobiler, finansal ritüeller ve denge ritüelleri  için de harika bir zamandır.

AZALAN AY
Dolunaydan sonra tekrar yeni aya kadar, azalan ayın evresi. Bu, hem zihinsel hem de fiziksel esenlik için büyüleri defetmek, engelleri kaldırmak için iyi bir zamandır. Bu aynı zamanda hayatımızın olumsuz yönlerini azaltmak, ihtiyacımız olduğunu hissettiğimiz her şeyden kurtulmak veya "azaltmak" için harika bir zamandır. Ayrıca, birine karşı sahip olabileceğiniz kızgın düşünceleriniz ve hisleriniz, stres veya öfkenize neden olan durumlar olsun, mutluluğunuzu etkileyen her şeyi bırakmanın zamanıdır. Netlik sağlamak ve bir durumda ilerlemenin yolunu anlamanıza yardımcı olmak için  önemlidir. 

YENİ AY
Yeni ay, yeni başlangıçlar ve girişimlerle ilgili ritüel çalışmaları için her zaman en iyi zamandır; ister yeni bir aşk, ister yeni bir iş, ister hayatımızda yeni bir yola veya aşamaya başlamak olsun. Geçmişi bırakıp yeniden başlamak için de iyidir. İlerlemek ve büyümek için yaşamlarımızda neyin değişmesi gerektiğini değerlendirmek için faydalı bir aşamadır. Değişim iyidir - artık bize hizmet etmeyen şeyleri ortadan kaldırmak, hayatlarımızda olumsuz etkisi olan her şeyi ortadan kaldırmak için ona ihtiyacımız var. Yeni ay, geleceğe bakmak için harika bir zamandır.

DOLUNAY
Wiccada dolunay kutlamalarına Esbat denir. Dolunay gecesi her ayın en büyülü gecesi olduğundan, bu sayısız sihir türü için önemli bir zamandır. Şifa, güç, güç, para, rüyalar ve psişik bilgi ile ilgili sihir için iyi bir zamandır. Kendi içinizde ve yaşamınızda pozitif enerji yaratmaya yardımcı olmak ve daha büyük değişiklikler meydana getirmek için aydan enerji çekmek için ayın mükemmel bir zamanıdır. Genelde daha fazla enerji ve güce ihtiyaç duyduğunuz 'daha büyük' ​​ritüeller için iyi bir zamandır. Cevaplar bulmak için önemli konular üzerinde meditasyon yapmak faydalı bir zamandır ve kehanet de en güçlü halindedir. Psişik enerji şimdi aydan yayılıyor ve bunu önemli ve güçlü sihir için tam potansiyeline kadar kullanma zamanı da geldi. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli