Ani Değişimi Yönlendirmek İçin Ritüel

Ani Değişimi Yönlendirmek İçin Ritüel

Bu ritüel değişimleri yönlendirmek veya onlara uydurabilmek içindir.


1 turuncu sütun mum
Portakal veya bergamot uçucu yağı
Buhurdanlık
Kağıt



Yağları buhurdanlığa koyup yakın ardından zihninizi sakinleştirmek için birkaç dakika derin nefes alarak geçirin.

Topraklanmış ve hissettiğinizde, sütun mumunuzu yakın ve durum hakkında özgürce yazmaya başlayın. Olan değişikliği tanımlayarak başlayın ve ardından olayların daha önce olduğu gibi sevdiğiniz şeyleri yazın.

Bu değişiklik gerçekleştiğine göre, hangi olumlu gelişmelerin mümkün olduğunu düşünmek için biraz zaman ayırın. Bu gelişmelerin nasıl ortaya çıkacağını bilmenize gerek yok - zihninizi bu ani değişimin mümkün kıldığı potansiyele açın.

Örneğin, yeni bir işinizi kaybettiyseniz, önünüze hangi yeni ve daha iyi fırsatların çıkabileceğini hayal edin. Eğer "başarısızlığa uğramış seyahat planlarınız varsa, az önce kazandığınız zaman ve parayla neler yapabileceğinizi hayal edin."

Mantıksal veya analitik değil, özgür yazınızla yaratıcı ve sezgisel olun. Toplamda en az on beş dakika yazın. Yazarken, mumun üzerinize parlak turuncu bir ışık saçtığını ve enerji alanında sizi çevrelediğini hayal edin.

Bitirdiğinizde, yazdığınız sayfaları katlayın ve mumun yanına yerleştirin. Bunu yaparken aşağıdaki (veya benzer) kelimeleri söyleyin:

“Değişim rüzgarları hayatın nefesidir.
Topraklandım, merkezlendim ve yeni kutsamalara hazırım.
Ve öyle Oldu."

Mumu evinizde özel bir yere koyun ve bu değişim zamanı boyunca ekstra desteğe ihtiyaç duyduğunuzda onu yakabileceğinizi bilin.

Bir süre geçtiğinde ve değişime uyum sağladığınızda, ritüel çalıştıktan sonra nasıl değiştiğinizi görmek için yazınızı tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli