Ay Şarjlı Sihirli Ayna

Küçük bir yuvarlak ayna gereklidir, ideal olarak altın veya gümüş gibi değerli metallerden yapılmış ve  koruma ve iyi şans sembolleri ile süslenmiş olabilir.
Dolunay gecesi, aynayı en az üç saat boyunca ayı yansıtacak şekilde tutun.
Yeterli ay enerjisinin emildiğini hissettiğinizde, aynayı koruyucu bir kumaş torbaya sarın. Bu ayna şimdi sahibi dışında kullanılmamalı. Bir kişi bu aynayı bir başkası için hazırlayabilse de, bir kez verildiğinde, ayna sadece bir kişiye aittir. Bu ritüelin  kalan adımları yalnızca aynanın sahibi tarafından gerçekleştirilmelidir.
Birbirini izleyen on beş gece boyunca, yüzünüz bakacak şekilde, aynaya belirli zaman aralıklarında  bakin. Böylece emilen ay gücü kendinizle birleşir. Bu interaktif bir süreçtir, özlerin paylaşılmasıdır: aynaya bakarken, ışıltı, güzellik, psişik yetenek ve doğurganlığın ay hediyelerini emmiş olursunuz.
On beş gece dönemi tamamlandığında, ayna şarj edilmiş ve sahibi olan kişi ile uyumlu olarak kabul edilir. Şimdi istek ve arzularınızı elde etmek için derin bir büyülü araçtır.
Aynayı doğrudan iletişim cihazı, aya bir tür kişisel yardım hattı olarak kullanın, aşk, evlilik, psişik güç, yaratıcı ilham, kişisel doğurganlık ya da şifa için kullanabilirsiniz ama Dolunayda kullanmanız tavsiye edilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli