Ritüelleriniz Nerede Yapılır?







RİTÜELLERİNİZ  NEREDE YAPILIR
      Yer önemlidir, ancak pratik olmalı ve sizin için en iyisini yapmalısınız. Her şeyin artıları ve eksileri vardır ve büyünün nerede yapılacağı farklı değildir. Seni büyüleyecek dışarısı gibi bir şey olmadığını söyleyecekler var. Ancak, şehir merkezinde yaşıyorsanız, bu çok akıllıca bir seçim değildir. Modern kat mülkiyeti yaşamlarında yaşadığımız için, dışarıdaki hız araçlarının ve inşaat araçlarının gürültüsü çok kaotik olabilir. Örneğin orta çağlarda ambulanslar, uçaklar, demiryolu trenleri ve otomobil gibi şeyler endişe verici değildi. Bu nedenle, atalarımızın durumlarının ne olduğunu değil şimdi düşünün.
Bulunduğunuz yeri göz önünde bulundurun ve hangi alternatiflerin bulunduğunu belirleyin.

     İçerde

Rüzgarın mumlarınızı üflemeye devam etmemesi, müzik için elektriğiniz olması, gizlilik ve ayrıca güvenlik olması nedeniyle içeride ritüel yapmak daha kolaydır.
Ay'ın güçlerine erişirken, mümkünse Ay'ı görebileceğiniz bir yer bulmaya çalışın. Ama her şeyden önce rahat ol.
Evinizde Ay'ı görebileceğiniz bir oda varsa, ancak o bölgede rahat değilseniz, kullanmayın. Gün içinde ritüelinizi  yapıyorsanız veya penceresiz ya da gökyüzünün herhangi bir görünümü olmadan bir yerdeyseniz, Ay'ın bir temsilini kullanın. Ay'ın bir resmi iyi olur (kendiniz çizmek için çekinmeyin) veya Ay'ı temsil
eden herhangi bir öğe.
Kartondan ya da elinizde olan
herhangi bir şeyden birini yapabilirsiniz. Bir Ay kolyesi de olabilir. Yaratıcı
ol; Ay'ı temsil eden herhangi bir şey sizin için mükemmeldir.

Unutmayın, gizliliğiniz bir zorunluluktur. Bu ritüele doğrudan katılmadıkları sürece sizinle odada kimse bulunmamalıdır. Büyük bir aileniz varsa ve yalnız kalacak bir yer bulmakta zorlanıyorsanız, her zaman banyoyu tercih edebilirsiniz
Dışarıda
Doğa ile çevrili olduğu için dışarıda bir ritüel yapmak mükemmel. Ancak, insanların çoğunda mahremiyet sağlanabilecek dönümlük arazi yoktur. Bir parkta veya kumsalda bile, izleyicileri ve yanından geçen insanları çekme olasılığınız vardır. Bir arka bahçe uygulanabilir, ancak gürültülü komşularınız, havlayan köpekleriniz veya beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilecek bir teslimatçı varsa, bu iyi bir fikir değildir. Dikkat etmeye çalışmamanız gerektiğini unutmayın. Sağduyulu olun ve güç daha etkilidir. Bir gizlilik çitine veya çevrenizde çok fazla araziye sahip olan şanslılardan biriyseniz, deneyebilirsiniz. Rüzgarlı bir günse mum kullanımı işe yaramayabilir. Ne yaparsanız yapın, kendinizi daima güvende hissettiğinizden emin olun. Akşam ritüelinizi yaparsanız ve birisinin size gizlice girmesinden korkarsanız, amacı yenecektir. Neden büyünüze stres katsın?
Genellikle bir grup insan açık hava büyüsü için daha iyidir. Pozitifleri ve negatifleri tartın ve bir seçim yapın.
Ağaç Büyücüsü

Dış dünyanın harikalarını birçok ağacı olan bir alanda kullanabilenler için büyünüzü özel bir ağacın altında veya yakınında yapmak isteyebilirsiniz. Sadece “iyi bir his” aldığınız bir ağaç ya da özel bir niteliğe sahip aradığınız belirli bir ağaç olabilir. Birçok kültür, ağaçların iyileştirici özelliklere sahip olduğunu ve ağaca zarar vermeden bir kişiden negatif enerjiyi uzaklaştırabileceğini düşünür. Bu yüzden bazen sadece ulusal bir ormanda veya yerel parkta bir yürüyüş sizi sakinleştirebilir. Özel bir ağacın yakınında bir büyü yaparsanız, bir dakikanızı ayırın ve o ağaçtan gelen enerjiyi hissedin. Sana verdiği titreşim için ağaca teşekkür et. Yerli Amerikalılar ve diğer kültürler, bir ağacın yaşayan bir ruhu temsil ettiğine inanır. Şaşırmayın, ancak ağaçlara sarılmak düşündüğünüz kadar nadir değildir. Bazen bir ağacın ihtiyacımız olan özel bir niteliği vardır - kendi bedenlerimizde tükenmiş bir şey. Dolayısıyla, bu hayati gücü geri koymaya ihtiyacımız var. Bunlar, genellikle kendimizden uzaklaşmadan gençleşebildikleri için genellikle çekildiğimiz ağaçlar. Örnek: Romantizme olan ilginiz, aşırı çalışma, seyahat etme veya sadece bir partner olmadan yaşamınızdaki koşullar nedeniyle neredeyse sıfırsa, kendinizi bir meşe ağacının yakınına koymanız veya hatta bir meşe ağacını sarmanız gerekebilir. Meşe cinsiyeti artırdığı söyleniyor!
 
Diş budak: barış, koruma, refah, güç
Huş ağacı: yeni başlangıçlar, yara ve yanıkların iyileşmesi
Sedir: cesaret, uzun ömür, servet, benlik saygısı, arınma
Hindistan Cevizi Avuç içi: saflık, onur, rahatlama
Selvi: geçmiş yaşam sorunları, konfor, koruma; her şeyin kaybını kolaylaştırır
Mürver: dönüşüm ve değişim, huzurlu uyku, kendine güven
Karaağaç: koruma ve meditasyon; iftirayı durdurur
Okaliptüs: iyileşme, koruma, ay yakınlığı
Leylak: Çakraları (enerji merkezleri), sırt ağrısının iyileşmesini aktive eder
Ihlamur: kehanet, gelişme, temizlik
Manolya: sadakat, değişiklikler, rahatlama ve sakinlik
Akçaağaç: uzun ömür, aşk, para
Mersin: doğurganlık, denge, gençlik, zenginlik
Meşe: artan cinsellik, şans, güç
Armut: berraklık, enerji, güven, stresin azaltılması
Pecan: kariyer sorunları ve iş arama, para, disiplin
Çam: refah, arıtma, sağlık, şeytan çıkarma
Erik: aşk ve şifa, kendine güven
Kavak: astral projeksiyon, bilgelik, zihinsel iyileşme, baştan başlamak
Ceviz: depresyon, iyileşme, kısırlığı iyileştirir. Söğüt: hastalara arzular, baştan çıkarıcılık, koruma, enerji
 
Ağaçlardaki büyünün aynı zamanda vücudunuza, zihninize ve ruhunuza doğal bir ferahlık zenginliği olarak her zaman erişilebilir. Özel temel niteliklerini almanıza ve olumsuzluklarınızı emmenize izin verdiğiniz için daima ağaca bir başınızı sallayarak sessizce teşekkür edin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMA

Psişik Mesajlar için Sezgi Çay Ritüeli